[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Beachvolleyballen is er voor iedereen!

Vanaf de ingebruikname van de beachvelden zijn er regelmatig volleyballers op de velden aanwezig. Zeker op donderdagavond, de vaste trainingsavond, vanaf ca. 18.00 uur staan de 3 velden opgesteld en wordt er op elk niveau getraind en/of gespeeld. Het gaat dan veelal om onderlinge wedstrijden waarbij leden van Skopein Wivoc elkaar middels een App-groep hebben uitgenodigd om te komen spelen. Ook zijn er diverse groepen die een training volgen om het spelletje beter onder de knie te krijgen. Naast de semi vaste groepen is er ook altijd gelegenheid om aan te haken wanneer je gewoon “binnen” komt lopen. Misschien moet je even wachten omdat alle velden bezet zijn maar je bent zeker welkom. Voor de leden van Skopein Wivoc is het gebruik van de beachvelden nog steeds gratis, nieuwkomers kunnen, evenals in de zaal, 3 keer gratis meedoen en dienen dan toch wel een kleine bijdrage te gaan betalen om langer mee te blijven doen. Het zgn. “Beachlidmaatschap” is momenteel in ontwikkeling. Wil je wat meer op niveau beachen dan kan dit wanneer je lid bent van onze vereniging. Gedurende het zomerseizoen zijn er diverse toernooien en is er ook al een steeds groeiende regionale Beach competitie. Middels poulewedstrijden, halve finales en finales worden de winnaars bekend. Dit jaar zal voor de 2e keer de BEACHVOLLEYBALWEEK worden gehouden. Deze is in de week van 8 t/m 12 juli. Verdere informatie hierover volgt spoedig en zal ook te vinden zijn op de website van Skopein Wivoc (www.wivoc.nl)

Naast het gebruik voor de vereniging kunnen scholen, bedrijven en andere instanties ook gebruik maken van de velden. Deze kunnen tegen een kleine vergoeding gehuurd worden incl. De benodigde spelmaterialen zoals ballen, net en belijning. Uiteraard bestaat het verzorgen van volleybalclinics ook tot de mogelijkheden. Wanneer er ruimte en kader is kunnen deze zowel overdag als ‘s avonds gegeven worden. Deze dienen wel vroegtijdig aangevraagd te worden.

Na afloop is er nagenoeg altijd de mogelijkheid om samen een kopje koffie of thee te drinken en je kunt een gezellige avond afsluiten met een drankje en een hapje.

Wil je meer informatie over “volleyballen in het zand” stuur dan even een berichtje naar beach@wivoc.nl of kom gerust een keer op een donderdagavond kijken of meespelen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”498″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_single_image image=”855″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”860″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”861″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Laatste Volleybalnieuws

[/vc_column_text][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”10″ style=”load-more” items_per_page=”3″ grid_id=”vc_gid:1555066430143-22684b4f-b0a1-4″ taxonomies=”15″][/vc_column][/vc_row]