Beachvolleybal toernooien op de Beachvelden

HCW doet mee aan beach handbal competitie
7 maart 2019

Beachvolleybal toernooien op de Beachvelden

Ook komende zomer zullen er weer diverse beachvolleybaltoernooien gespeeld gaan worden op de beachvelden van Skopein Wivoc. Zowel de jeugd, dames als de heren kunnen aan hun trekken komen op redelijk niveau. Het is het Junior Beach Circuit dat op 10 juni Winterswijk aandoet. Met wedstrijden voor meisjes jonger als 13 en de categorie meisjes < 19 jaar. Daarnaast zullen alle categorieën jongens de kans worden geboden om te spelen. 1 Juli wordt het een meiden dag. In de categorieën < 15 en < 17 jaar krijgen zij de gelegenheid om hun kunnen te tonen.  Voor de heren teams op 3de divisie niveau staan er toernooien gepland op resp. 28 mei  en 18 juni. Vorig jaar hebben hier de nodige Skopein Wivoc teams aan meegedaan waarbij mooie wedstrijden te zien waren. Op hetzelfde niveau als de heren krijgen de dames de kans om punten te verzamelen voor de nationale ranking op 16 en 23 juli. Dat beide toernooien direct achter elkaar gepland staan heeft te maken met de nationale kalender van  het beachcircuit.

Momenteel zijn er gesprekken gaande om een regionale heren competitie ( promotieklasse / 1-ste klasse niveau) op te zetten. Hier zitten afgevaardigden van Grol, KSH, Elite Dynamo, Bovo en Skopein Wivoc met elkaar aan tafel.

Natuurlijk hebben de leden van Skopein Wivoc ook de mogelijkheid om een eigen toernooi te organiseren. Reserveringen kunnen via de website van Stichting Beachvelden Winterswijk onder het item Agenda.

Voor de leden van Skopein Wivoc is de donderdagavond de vaste avond dat men gebruik kan maken van de beachvelden. Om aan een veel gestelde vraag gehoor te geven is er op deze avond tijd ingeroosterd voor “vrije inloop”.  Afhankelijk van de aanloop zal / zullen er velden worden vrijgemaakt. Het is de bedoeling dat hiermee alle Skopein Wivoc leden de gelegenheid krijgen om kennis te maken met de beachsport.

%d bloggers liken dit: